Drukwerk

Drukwerk kan in tijden van digitalisering nog altijd een verschil maken! Marketeers hebben de mond vol ‘Crossmediaal’ waarmee ze bedoelen dat enkel digitaal of enkel print niet werkt. Kruisbestuivingen en synergieën tussen print en digitaal zijn tegenwoordig een grote uitdaging voor grafische vormgevers. Original Media weet als geen andere deze twee te verenigen.

Een fraai vormgegeven logo, brochure, folder of presentatiemap draagt bij aan uw imago en de zichtbaarheid van uw bedrijf. Een brochure of folder kunt u zien als een papieren verkoper. U gebruikt een brochure of folder om uit te delen, te versturen naar klanten en prospecten, te verdelen op beurzen of bij een aanvraag naar informatie. Een zeer groot voordeel van (mooi) drukwerk is dat mensen het vaak langere tijd bijhouden. Door het steeds vluchtiger worden van digitale media (Snapchat, Twitter) is dat een enorme troef. Wie een presentatiemap meeneemt van een beurs en bijhoudt, zal vaak, indien hij nog eens met uw bedrijf in aanraking komt, die map nog eens vastnemen.

 

Lees meer

Een bedrijf dat naast een mooie website en een goede digitale strategie kan uitpakken met een fraai magazine, presentatiemap of knappe brochure toont ambitie, gedrevenheid, stijl en klasse. Net dat tikkeltje extra doen en uitpakken met drukwerk waarvan de klanten (en concurrenten) van achterover vallen, is must voor wie écht het verschil wil maken. Fraai vormgegeven drukwerk draagt bij aan positiever imago van uw bedrijf of product.

De grafische vormgevers van Original Media beheersen de kunst van krachtige visuele communicatie tot in de puntjes. Zij kunnen zowel overweg met traditionele media als met digitaal design. Met de nodige creativiteit, ambitie en geduld gaan zij aan de slag om de lat weer iets hoger te leggen. Indien u dit wenst, maken wij een volledige huisstijl: logo, kleurenpalet, typografie, slogans. Onze ervaren designers kunnen zowel zelfstandig als in nauwe samenwerking met de klant projecten realiseren.

Meer interesse ?
Sluiten

Vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact op!

of

privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.*

Meer interesse ?Support