Werkwijze

Afspraak

Een van onze vertegenwoordigers komt naar u toe voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u ons op onze kantoren bezoeken. Samen met u gaat hij/zij op zoek naar de beste oplossing, laat u voorbeelden zien en bespreekt de prijzen. Op het einde van uw gesprek weet u dus wat de verschillende mogelijkheden en de kostprijs is.

Voorbereidingsfase

Na de bespreking en uw akkoord stuurt u voor de aanvangsdatum van het project alle foto’s en teksten door, geordend volgens de structuur van de website, tenzij dit anders is overeengekomen.

Het team van Original Media vergadert om uw project te bespreken en een tijdlijn te bepalen. We bespreken uw producten, diensten, markt, concurrentie en doelgroep. Aan de hand daarvan wordt er gebrainstormd over onder andere het kleurenpallet, de huisstijl, fotokeuze, opbouw,… De grafisch designers bespreken met de websiteprogrammeurs welke opties in de website gebruikt zullen worden. Vervolgens legt de projectmanager een tijdlijn vast.

Ontwerpfase

Na deze bespreking maken de grafisch ontwerpers eerst een ontwerp. Dit ontwerp is een visuele voorstelling in PDF-vorm om u een idee te geven hoe de website er uit zal gaan zien. Dit is nog geen werkende website, en u zult nergens op kunnen klikken. Er is nog niets geprogrammeerd. Vaak gebruiken we als standaard tekstvulling namaaktekst. Het gaat immers alleen nog maar om de lay-out en de look & feel van uw toekomstige website. U kunt uw opmerkingen geven en vervolgens passen wij het ontwerp aan.

Programmatiefase

Vervolgens wordt uw website door de programmeurs geprogrammeerd en van de nodige functionaliteiten voorzien.

Afwerkfase

Ons team zal vervolgens de website van de nodige inhoud voorzien. Als dit gebeurd is, krijgt u een link toegestuurd zodat u uw nieuwe website online kan bekijken. Deze versie is alleen voor u en nog niet toegankelijk voor het publiek.

Online zetten

Vervolgens kan de website online gezet worden. Hiervoor vragen wij een verhuiscode aan die naar het e-mailadres wordt doorgestuurd waarmee het domein is geregistreerd. Vervolgens wordt de website op de servers gezet. Na een aantal uur is deze voor de hele wereld zichtbaar.

Meer interesse ?
Sluiten

Vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact op!

of

privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.*

Meer interesse ?Support