Webdesign Antwerpen

Op zoek naar uniek webdesign in Antwerpen? Mooi en professioneel webdesign vertelt het verhaal van uw bedrijf. Een goede storyteller moet zijn luisteraars lokken, verleiden en entertainen. Goede webdesigners doen exact hetzelfde. Ook de websitebezoeker moet gelokt, verleid en geëntertaind worden. Overtuigend webdesign is de ideale mix: een perfecte vormgeving, een gebruiksvriendelijke userinterface, mooie foto’s en uitstekende copy.

Original Media is een kwaliteitslabel voor webdesign in Antwerpen voor mooi ontworpen en gebruiksvriendelijke websites die goed gevonden worden in Google. Ons webdesignbureau maakt voor bedrijven professionele websites op maat die voldoen aan de allerhoogste standaarden.

Vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact op!

Lees meer

Getalenteerde webdesigners te Antwerpen

Inzake SEO (zoekmachineoptimalisatie) zijn de websites van Original Media nagenoeg onklopbaar.  Original Media-websites scoren steevast steengoed in de Google-ranking. Ook aan de visuele presentatie en fotografie hechten wij bijzonder veel belang. De feeling van onze getalenteerde webdesigners te Antwerpen, gecombineerd met de expertise van onze ervaren programmeurs levert steevast pareltjes van websites (zie voorbeelden) op. Niet toevallig heeft Original Media met zijn artwork al heel wat prestigieuze prijzen weggekaapt!

Voor ieder internetproject zullen wij u een uitstekende prijskwaliteitsverhouding bieden.  Bij ons krijgt u waar voor uw geld. Daarom communiceren wij zeer transparant over onze prijzen. In nauw overleg met de klant streven onze gepassioneerde designers naar een tot in de puntjes afgewerkt en verzorgd eindresultaat.

Website laten maken in Antwerpen

Wat maakt Original Media zo verschillend van andere webdesignbureaus in de omgeving van Antwerpen? Wat maakt ons zo bijzonder?

  • Prachtige websites: bij elke website besteden wij aandacht aan een winnende combinatie van huisstijl, opbouw, look-and-feel en fotokeuze.
  • Een perfecte mobiele versie van uw website, zichtbaar op elk mobiel apparaat zoals een smartphone. Met een gebruiksvriendelijkheidscore van 100/100 – Google Mobile Test – behoren we tot de top in Vlaanderen.
  • Onze websites zijn door u zelf aanpasbaar. Original Media werkt met het Wordpress beheersysteem dat u toelaat om zelf teksten en foto’s aan te passen of nieuwe pagina’s en menuknoppen toe te voegen.
  • Transparantie over prijzen en werkwijze. Onze prijzen voor een website starten vanaf 1499 euro (en 129 euro hosting en domeinnaamverlenging per jaar). Inzake webdesign is deze duidelijke manier van werken vrijwel uniek in Antwerpen.
  • Original Media heeft jarenlange ervaring en expertise in webdesign in Antwerpen, heel België en zelfs in Nederland. Daardoor hebben wij een groot aantal referenties kunnen verzamelen, met onder andere prachtige staaltjes van webdesign voor grote Antwerpse bedrijven. De websites die wij bouwen voor onze klanten zijn ons visitekaartje. Daarom leggen wij zoveel nadruk op kwaliteit. Niet toevallig winnen onze websites regelmatig prijzen. Ons webdesign is niet alleen top op Antwerps niveau, zelfs op Europees niveau scoren onze websites. Alle bedrijven, groot of klein, gevestigd in Antwerpen of ver daarbuiten, kunnen bij ons terecht om een mooie website te laten maken. Original Media kan met enige fierheid claimen dat het met de beste webdesigners van Antwerpen werkt.

Als u bij Original Media een website laat maken staat kwaliteit centraal. Met een perfecte website kunt u zich voorstellen aan uw zakenrelaties, zoals uw klanten en prospects. U kunt uw website gerust laten bouwen door de professionals van Original Media. Ons in Kalmthout (provincie Antwerpen) gevestigde webdesignbureau combineert expertise en ervaring in marketing met uitmuntende technische en grafische skills die vereist zijn voor het maken van websites. Dankzij die professionele werkwijze levert Original Media steevast een topproduct af. Bovendien maken wij al websites sinds het begin van het internettijdperk. Onze webdesigners maken uw website met vaardigheid en passie. Kwalitatief hoogstaand, gebruiksvriendelijk en professioneel webdesign tegen de beste prijzen en voorwaarden die er in Antwerpen en omstreken te vinden zijn, is de norm voor ons.

Schrijven van teksten speciaal voor websites

Goede copy is zeer belangrijk. Zeker als u een website laat maken. U moet namelijk uw boodschap zo duidelijk mogelijk overbrengen aan uw prospecten, zakenrelaties en klanten. De teksten moeten de ontvangers bovendien overtuigen om tot een aankoop van uw product of dienst over te gaan. Deze kunst heeft Original Media als geen ander in de vingers. Heldere en slimme communicatie, waarin vorm en inhoud elkaar versterken, vormt namelijk één van de pijlers van ons marketingbureau. In de competitieve omgeving in grootstad Antwerpen heeft ons marketingbureau zich weten te onderscheiden met de win-win-combinatie van wondermooi webdesign en sterke content.

Conclusie… Uitstekend webdesign in Antwerpen!

Met een mooi, wervend en weldoordacht webdesign zorgt Original Media ervoor dat uw website verandert in een online verkoopmachine. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van professionele websites die wij hebben gemaakt voor enkele van onze klanten in en buiten Antwerpen. De referenties van onze klanten spreken boekdelen! Naast webdesign verzorgt het team van Original Media strategieën om beter gevonden te worden in Google. Wij verlenen tevens advies over management van sociale media (Facebook, Twitter, LinkedIn) en online advertising. Het totaalplaatje is voor ons zeer belangrijk. Daarom is Original Media dan ook een volwaardig online marketingbureau, gespecialiseerd in webdesign, voor regio Antwerpen.

Vragen of interesse in onze diensten? Neem contact op