Google: Stop met het gebruik van PageRank als een datatool - Original Media
Google: Stop met het gebruik van PageRank als een datatool - Webdesign, internet marketing en grafisch design.

Google: Stop met het gebruik van PageRank als een datatool, we zullen het niet bijwerken in de toekomst. De laatste Google Toolbar PageRank update dateert van 6 december 2013. Google’s John Mueller vertelde in een video hangout dat waarschijnlijk geen PageRank updates in de toekomst meer komen.

John Mueller schreef het uit in een Google Webmaster Help thread en zegt “we hebben geen plannen om verdere updates te doen,” rond PageRank. Hij zei zelfs dat webmasters en SEO’s moeten stoppen met het gebruik van PageRank als een indicatie voor hun website en voor zoekmachineoptimalisatie.

Hier is het volledige citaat:

“Ik zou PageRank of links niet gebruiken als een indicatie. We hebben PageRank meer dan een jaar geleden voor het laatst bijgewerkt (voor zover ik me goed herinner) en we hebben geen plannen om verdere updates te doen. Denk na over wat u wilt wat gebruikers doen op uw site, en overweeg dat als een geschikte maatstaf.”

En slechts ter herinnering, die toolbar PageRank refresh van ongeveer een jaar geleden, dat was een ongeluk! Forumdiscussie op Google Webmaster Help.

Categorieën voor Google: Stop met het gebruik van PageRank als een datatool

Kernwoorden voor Google: Stop met het gebruik van PageRank als een datatool

Meer interesse ?
Sluiten

Vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact op!

of

privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.*

Meer interesse ? Support