Google waarschuwt voor linkbuilding? - Original Media
Google waarschuwt voor linkbuilding? - Webdesign, internet marketing en grafisch design.

In de laatste Google Plus Hangout van John Mueller, webmaster trends analist bij Google, ontsnapte hem de opmerking dat we maar gewoon beter niet aan linkbuilding kunnen doen. Hij voegde er bovendien aan toe dat dit uiteindelijk kan leiden tot meer kwaad dan goed voor uw website.

Mr. Mueller maakte deze opmerking wanneer een webmaster hem vraagt: “Is linkbuilding dan op enige wijze goed?”. De eerste reactie was: “In het algemeen, zou ik dat proberen te vermijden.”

Hier is het volledige transcript van Mr. Muellers reactie:

In het algemeen zou ik dat proberen te vermijden. Als je er echt zeker van wilt zijn dat uw content op zichzelf scoort moet je het natuurlijk mogelijk maken voor andere mensen om naar je content te linken. Maak het makkelijk, zet misschien een widget op je pagina, als je dit wilt, waar mensen makkelijk je link uit kunnen kopiëren. Zorg ervoor dat de URL’s op uw website gemakkelijk te kopiëren en te plakken zijn. Al die dingen maken het een beetje makkelijker.

We gebruiken links als onderdeel van ons algoritme maar we gebruiken veel en veel andere factoren. Dus alleen de nadruk leggen op links is zal waarschijnlijk leiden tot meer problemen voor uw website dan dat het daadwerkelijk helpt.

U kunt luisteren naar de vraag en het antwoord hieronder in de video, bij de 55 minuten en 40 seconde markering.

Categorieën voor Google waarschuwt voor linkbuilding?

Kernwoorden voor Google waarschuwt voor linkbuilding?

Meer interesse ?
Sluiten

Vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact op!

of

privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.*

Meer interesse ? Support