SSL Certificaten - Original Media
SSL Certificaten - Webdesign, internet marketing en grafisch design.
Lees meer

SSL Certificaten

Beveilig uw website nu.
Er zijn de laatste tijd veel veranderingen geweest op het gebied van internetveiligheid. Uit het dagelijks nieuws blijkt dat hacken en identiteitsdiefstal op het internet erg vaak gebeuren. Toch zijn er mogelijkheden om uw website hiertegen beter te beschermen.

Wat kunnen wij voor u doen?
Wij kunnen uw website extra beveiligen met behulp van een SSL-certificaat bij uw website-hosting. Wat zijn de voordelen en uw verplichtingen:

  • Minder kans dat door deze extra beveiliging de gegevens van de websitebezoeker worden gehacked
  • U bent verplicht actieve maatregelen te nemen tegen hacken, dit is al verplicht vanaf mei 2018
  • U kunt juridisch aansprakelijk gesteld worden indien u dit niet doet
  • Beveiliging van uw website is goed zichtbaar in de browser door een afbeelding van een hangslotje of een groene adresbalk. Dit geeft vertrouwen aan de bezoeker.
  • De melding “Onveilig” of “Not secure” wordt dan NIET meer getoond in de adresbalk bij uw website (Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari …)
  • Positieve invloed op de positie in Google

Niet veilige verbinding:

Veilige verbinding:

Wat is SSL
Om uw website te beschermen is het tegenwoordig mogelijk om uw website te versleutelen. Het internetverkeer tussen uw website en de bezoeker wordt geëncrypteerd zodat hackers gevoelige informatie niet zo gemakkelijk kunnen onderscheppen. Deze techniek heeft wereldwijd de naam SSL gekregen, letterlijk vertaald ‘Secure Sockets Layer’.

Uw juridische aansprakelijkheid
Indien u SSL, de beveiligingstechniek, niet heeft toegepast bij uw website kunt u juridisch aansprakelijk worden gehouden als de gegevens van uw websitebezoeker worden gehacked. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van een contactformulier, reserveren …

Uw verplichting vanaf mei 2018
Vanaf mei 2018, met het in voege treden van de Europese GDPR (General Data Protection Regulation), is uw verantwoordelijkheid toegenomen en moet u actieve maatregelen nemen tegen hackers en datalekken.
Een SSL-certificaat is zo’n actieve maatregel.

Meldingen in de browser
Als u geen SSL-certificaat heeft zal er in de webbrowser de melding “Onveilig” of “Not secure” voor uw website verschijnen, en dit bij iedereen die uw website bezoekt.

Als u wel een SSL-certificaat heeft krijgt uw website een afbeelding van een hangslotje dat voor iedereen die uw website bezoekt goed zichtbaar zal zijn. Dit hangslotje vergroot tevens het vertrouwen van uw websitebezoeker waardoor deze zonder angst op uw website blijft bekijken en lezen. U wordt onmiddellijk als vertrouwd, kwalitatief en degelijk ervaren bij de bezoeker van uw website.

Neem contact met ons op om uw website te beveiligen.
Wij adviseren u welk SSL-certificaat het beste bij u past.

Wilt u meer informatie, klik dan op de onderstaande links
Google
Unizo (PDF)
Europese Unie (English)

Meer interesse ?
Sluiten

Vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact op!

of

privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.*

Meer interesse ?Support