Goede hotelfotografie leidt tot meer omzet - Original Media
Goede hotelfotografie leidt tot meer omzet - Webdesign, internet marketing en grafisch design.

Bij het belang van kwalitatief hoogstaande hotelfotografie hoeft geen tekeningetje gemaakt worden. Klanten boeken hun hotel meestal via een website en baseren hun oordeel over (de kwaliteit van) het hotel grotendeels op basis van de foto’s die ze te zien krijgen. Het is daarom niet meer dan normaal dat een goed hotel werk maakt van aansprekende foto’s die een mooi beeld schetsen van het hotel. Kortom, gasten ertoe aanzetten om een kamer te boeken! Fotografie is een belangrijk gedeelte van uw hotelmarketing.

Hotelgasten verleiden met prachtige hotelfotografie

Grote spelers op de hotelmarkt (Four Seasons, Ibis, Best Western) investeren niet voor niets miljoenen aan hun fotografie. Het toenemende belang van in het oog springende foto’s vraagt nu eenmaal om investeringen, die zich dubbel en dik terugbetalen. Wie potentiële hotelgasten wil verleiden om kamers te boeken moet beseffen dat foto’s daarbij van primordiaal belang zijn. Hobbyfotografen zijn echt wel uit den boze anno 2016. Een gespecialiseerde hotelfotograaf of horecafotograaf inhuren is het minimum.

Foto’s voor Booking.com

Boekingswebsite Booking.com zorgde bij de laatste grote vernieuwing van zijn website voor meer ruimte om foto’s beter tot hun recht te laten komen. Het feit dat foto’s een prominentere rol krijgen op Booking.com moet een extra motivatie zijn voor hoteluitbaters om met hun foto’s nog meer het verschil te maken. Een fraaie presentatie van een hotelervaring maken, is een kunst apart. Horecafotografen in het algemeen en hotelfotografen in het bijzonder voelen als geen ander hoe ze een hotelinterieur maximaal tot z’n recht kunnen laten komen met fraaie fotoreeksen.

Reputatie

Zoals iedere ervaren hotelier wel weet is reputatie alles in de hotelwereld. Mooie hotelfoto’s kunnen de reputatie van een hotel een aardige boost geven. Prachtfoto’s in een mooie lay-out gecombineerd met heldere en goede copy vormen de ruggengraat van een goed scorende hotelwebsite. Mensen beoordelen websites met hun ogen, kijken naar het totaalplaatjes en zullen minder geneigd zijn de tekst te lezen indien de website er als een rommeltje uitziet.

Mobiel

Vergeet er vooral niet voor te zorgen dat de foto’s op de website ook prima tot hun recht komen op mobiele apparaten zoals smartphones. Meer en meer mensen bekijken namelijk hotelwebsites vanop hun smartphone. Ook boekingen gebeuren steeds vaker via mobiele apparaten. Die trend zal zich nog in sneltreinvaart blijven ontwikkelen. Iets om rekening mee te houden.

 

Categorieën voor Goede hotelfotografie leidt tot meer omzet

Kernwoorden voor Goede hotelfotografie leidt tot meer omzet

Meer interesse ?
Sluiten

Vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact op!

of

privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.*

Meer interesse ? Support