Mobiele website - Original Media
Mobiele website - Webdesign, internet marketing en grafisch design.

Wat is een mobiele website? Een mobiele website is een website die volledig aangepast is om optimaal te kunnen gebruiken op mobiele apparaten (smartphone, tablet,…). Het verschil met een klassieke website zit hem vooral in het feit dat een mobiele website qua structuur en weergave totaal anders is opgebouwd (grotere knoppen, eenvoudige lay-out, minder poespas, grotere foto’s, minder scrollen,..). Een mobiele website kan gemaakt worden door middel van responsive of adaptive design of eventueel een apart mobiel thema.

Aangepast aan de smartphone

Daardoor wordt een maximaal gebruiksgemak gegenereerd voor het explosief toenemende aantal gebruikers van mobiele toestellen. Grafische elementen worden geminimaliseerd op vervelende laadvertragingen te voorkomen.

Aandachtspunten

Ook inhoudelijk zijn er verschillen: minder tekst, meer ‘to the point’ en efficiënter. Op een mobiele website is het vaak mogelijk om meteen door te klikken (bijvoorbeeld op een telefoonnummer van een bedrijf zodat u met de smartphone meteen kunt bellen). Wenst u een mobiele website te laten maken? U kunt terecht bij Original Media.

Related entries

Kernwoorden voor Mobiele website

Meer interesse ?
Sluiten

Vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact op!

Voor support, klik hier.

Support